Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di funghi porcini secchi
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 80 g di cipolla, a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 800 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi, (ad es. collo, spalla)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaio di farina
- 300 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 1 dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2056 kJ / 494 kcal
- Białko
- 44.3 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 29 g
Alternatywne przepisy
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 min
Risotto alla milanese
30min
Marzapane
1h 10min
Curry indiano di verdure
1h 10min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 min
Stufato di maiale alla greca
Brak ocen
Pollo con couscous
45 min
Mini cannelloni
1u.
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2h 10min
Manzo alla Stroganoff
45 min
Spezzatino alla zurighese
50min
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min