Urządzenia i Akcesoria
Vegetable pasta sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into halves100 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
carrots cut into pieces60 g
-
courgettes cut into pieces300 g
-
button mushrooms cut into pieces100 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh500 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper adjust to taste¼ tsp
-
dried basil1 tsp
-
butter1 tsp
-
fresh basil leaves torn into pieces8
-
fresh parsley (opcjonalnie) leaves only, chopped1 - 2 tbsp
-
grated Parmesan cheese (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
506 kJ /
121 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vegetable pasta sauce
40 min
Vegan Lentil Lasagne
2 godz. 20 min
Lentil bolognese
30 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1 godz. 35 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 godz. 10 min
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
30 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Versatile chunky soup
50 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 godz. 15 min