Urządzenia i Akcesoria
Quick rainbow salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
carrots cut into pieces (2 cm)200 gram
-
red peppers cut into pieces (3 cm)200 g
-
broccoli cut into florets, plus stems sliced (0,5 cm)200 g
-
apples stems removed, cut into quarters160 g
-
sunflower seeds unsalted30 g
-
olive oil30 g
-
lemon juice15 g
-
honey1 tsp
-
mustard1 ½ tsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.8 g
Kalorie
481 kJ /
115 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Węglowodany
9.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grab & go
9 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Chunky Guacamole
10 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
Summer Coleslaw
15 min
Chicken and warm potato salad
55 min
CA Digital Flipbook #1
2 godz.
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Chorizo, Zucchini and Red Pepper Madeleines
35 min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min