Urządzenia i Akcesoria
Quick rainbow salad
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
carrots cut into pieces (2 cm)200 gram
-
red peppers cut into pieces (3 cm)200 g
-
broccoli cut into florets, plus stems sliced (0,5 cm)200 g
-
apples stems removed, cut into quarters160 g
-
sunflower seeds unsalted30 g
-
olive oil30 g
-
lemon juice15 g
-
honey1 tsp
-
mustard1 ½ tsp
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.8 g
Kalorie
481 kJ /
115 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Węglowodany
9.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grab & go
9 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min
Turmeric Green Tea
20 min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Steamed Potato Tortilla (TM5)
45 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM5)
15 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Spiced carrot salad
5 min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 min
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Broccoli Salad
5 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Thai Red Chicken Curry and Rice
40 min