Urządzenia i Akcesoria
Versatile Smooth Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil25 - 30 g
-
fresh mixed vegetables (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)170 - 200 g
-
fresh mixed vegetables (e.g. zucchinis, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed700 - 800 g
-
water750 - 850 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), homemade or store-boughtvegetable stock powder homemade or store-bought1 tsp
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
727 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
489 kJ /
116.9 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45 min
Sautéing Onions and Garlic
Brak ocen
Mushroom Fettuccini
40 min
Creamy potato mash
30 min
Leek and Potato Soup
40 min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1 godz. 15 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Caprese omelette
30 min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1 godz.
Blueberry and lemon curd muffins
50 min