Pickled Onions

Pickled Onions

5.0 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 jars

Składniki

  • red onions halved or quartered vertically to fit in wide part of feeder
    375 g
  • white wine vinegar
    390 g
  • water
    390 g
  • sugar
    30 g
  • fine sea salt
    15 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 jar

Sód 1950.8 mg
Białko 1.4 g
Kalorie 469 kJ / 112.1 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 21.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...