Urządzenia i Akcesoria
Pickled Red Onions
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
red onions thinly sliced in half moons200 g
-
red wine vinegar100 g
-
caster sugar½ tsp
-
caraway seeds¼ tsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1642.1 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
2382.8 kJ /
569.5 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
9.7 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
82.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 Min
Creamy Feta Dip
5 Min
Honeycomb
Keine Bewertungen
Chili Oil Noodles
30 Min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 Std.
Thai Cucumber Salad
15 Min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5 Min
Hugo Spritz
25 Std. 10 Min
Creamy Feta Dip
5 Min
Sumac-spiced Houmous
5 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 Min
Rich Tomato Sauce
30 Min