Urządzenia i Akcesoria
Pickled Red Onions
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
-
red onions thinly sliced in half moons200 g
-
red wine vinegar100 g
-
caster sugar½ tsp
-
caraway seeds¼ tsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1642.1 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
2382.8 kJ /
569.5 kcal
Tłuszcz
23.6 g
Błonnik
9.7 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
82.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Guinness® Cake
2h 5min
Strawberry margarita
5min
Sumac-spiced Houmous
5min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1h 15min
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30min
Pickled red onions
1h 50min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Wholemeal Flour Tortillas
1h
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20min
Chhole (chickpea curry) and rice
45min
Spanakopita
2h 10min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3h 10min