Pickled Red Onions

Pickled Red Onions

4.6 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions

Składniki

  • red onions thinly sliced in half moons
    200 g
  • red wine vinegar
    100 g
  • caster sugar
    ½ tsp
  • caraway seeds
    ¼ tsp
  • dried fennel seeds
    ¼ tsp
  • fine sea salt
    1 tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 569.5 kcal / 2382.8 kJ
Białko 10.6 g
Tłuszcz 23.6 g
Węglowodany 82.6 g
Błonnik 9.7 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Sód 1642.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...