Urządzenia i Akcesoria
Risotto bolognese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
rundergehakt200 g
-
olijfolie2 el
-
wortel in stukken (ong. 100 g)1
-
selderstengel in stukken (ong. 50 g)1
-
sjalot gehalveerd (ong. 30 g)1
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)250 g
-
water650 g
-
1 el groentebouillongroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
tomatenblokjes uit blik300 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
boter15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
24 g
Kalorie
2241 kJ /
535 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Snel op tafel
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Worst met erwtenrisotto
30 min
Pompoenrisotto met spek
25 min
Vegetarische pizza
Brak ocen
Tostadas met kip
40 min
Hong Kong rijst met worst
55 min
Spaghetti carbonara
40 min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1 godz.
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Gemalen kip in tomatensaus
30 min
Spaanse risotto
40 min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35 min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 min