Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 200 g rundergehakt
- 2 el olijfolie
- 1 wortel, in stukken (ong. 100 g)
- 1 selderstengel, in stukken (ong. 50 g)
- 1 sjalot, gehalveerd (ong. 30 g)
- 250 g risotto rijst (bv. Arborio of Carnaroli)
- 650 g water
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
lub 1 el groentebouillon - 300 g tomatenblokjes uit blik
- 1 laurierblad, gedroogd
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 15 g boter
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2241 kJ / 535 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pompoenrisotto met spek
25 分钟
Rijst met rundvlees en broccoli
50 分钟
Worst met erwtenrisotto
30 分钟
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 分钟
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 分钟
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Brak ocen
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 分钟
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 分钟
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3u. 35min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1小时 30 分钟