Urządzenia i Akcesoria
Risotto bolognese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
rundergehakt200 g
-
olijfolie2 el
-
wortel in stukken (ong. 100 g)1
-
selderstengel in stukken (ong. 50 g)1
-
sjalot gehalveerd (ong. 30 g)1
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)250 g
-
water650 g
-
1 el groentebouillongroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
tomatenblokjes uit blik300 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
boter15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
24 g
Kalorie
2241 kJ /
535 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Snel op tafel
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti carbonara
40 min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 godz. 10 min
Butternut 'Mac & Cheese'
45 min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 godz.
Viscurry
35 min
Spaghetti met tomaat en spek
35 min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 godz. 5 min
Azteca taart
1 godz.
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 godz. 10 min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 godz.
Worst met erwtenrisotto
30 min