Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- olijfolie, en meer om in te vetten
- 600 g bloem
-
30
g verse gist, verkruimeld
lub 3 tl gedroogde gist (12 g) - 380 g water
- 20 g olijfolie, en meer om in te vetten
- 1 snuifje suiker
- 1 tl zout
Topping
- 40 g extra vergine olijfolie
- 40 g water
- 1 ½ tl zout
- 300 - 350 ui, gehalveerd
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 797 kJ / 190 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Pizzadeeg
1 Std.
Koekjes met chocoladechips
50 min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1h 45min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Vegetarische Wellington
2h 10min
Brownies
50 min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45 Min
Profiteroles
2h
Geroerbakte groenten
10 min
Groentenbouillonpasta
45 Min
Mini kaneelbroodjes op een stokje
Keine Bewertungen
Pulled pork met gestoomde broodjes
3h