Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Deeg
- olijfolie, en meer om in te vetten
- 600 g bloem
-
30
g verse gist, verkruimeld
lub 3 tl gedroogde gist (12 g) - 380 g water
- 20 g olijfolie, en meer om in te vetten
- 1 snuifje suiker
- 1 tl zout
Topping
- 40 g extra vergine olijfolie
- 40 g water
- 1 ½ tl zout
- 300 - 350 ui, gehalveerd
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 797 kJ / 190 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.
Vers pastadeeg
1 Std.
Kerst stol
2h 20min
Pitabrood
2 Std.
Tiramisu met chocolade en chili
Brak ocen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1 Std.
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Brak ocen
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Brak ocen
Koken van gierst
Brak ocen
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 Min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Brak ocen
Pizzadeeg
1 Std.