Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 210 g melk
- 10 g verse gist
- 120 g boter, in stukken
- 100 g poedersuiker
- 1 tl huisgemaakte vanillesuiker
- 630 g bloem, en iets meer om te bestuiven
- 2 eieren
- ½ tl zout
- 1 eierdooier
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1007 kJ / 239 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Amarant cacao balletjes
Brak ocen
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 Std. 50 Min
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Portugees crème brûlée
25min
Soefganiots
2h
Frambozen-pistache cake
4 godz. 35 min
Gezouten karamel toffees
1 Std. 45 Min
Witte chocolade cheesecake
16h
Cheesecake (gebakken)
7 Std. 20 Min
Muffins met chocoladechips
1 Std.
Marmercake
2h