Steaks de cou de porc et beurre à l’ail et à la tomate

Steaks de cou de porc et beurre à l’ail et à la tomate

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • gousses d'ail coupées en deux
    4
  • de beurre en morceaux
    200 g
  • de concentré de tomates
    40 g
  • de tomates séchées à l'huile
    40 g
  • de miel
    15 g
  • poivre noir, moulu
    ¾ de c. à café
  • de poivre de Cayenne, moulu
    ¼ de c. à café
  • d'aneth, frais effeuillé
    1 c. à café
  • de marjolaine déshydratée
    1 ½ c. à café
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de paprika fumé, moulu
    1 c. à café
  • côtelettes de porc du cou (min. 3 cm d'épaisseur chacun)
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 745.7 kcal / 3119.8 kJ
Białko 43.6 g
Tłuszcz 58.9 g
Węglowodany 11.3 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...