Steaks de cou de porc et beurre à l’ail et à la tomate

Steaks de cou de porc et beurre à l’ail et à la tomate

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 4 gousses d'ail coupées en deux
  • 200 g de beurre en morceaux
  • 40 g de concentré de tomates
  • 40 g de tomates séchées à l'huile
  • 15 g de miel
  • ¾ de c. à café poivre noir, moulu
  • ¼ de c. à café de poivre de Cayenne, moulu
  • 1 c. à café d'aneth, frais effeuillé
  • 1 ½ c. à café de marjolaine déshydratée
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 1 c. à café de paprika fumé, moulu
  • 4 côtelettes de porc du cou (min. 3 cm d'épaisseur chacun)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 43.6 g
Kalorie 3119.8 kJ / 745.7 kcal
Tłuszcz 58.9 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 11.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...