![Chocolat chaud à l'orange en bâtonnet Chocolat chaud à l'orange en bâtonnet](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/192300.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de sucre
- du zeste d'orange, 2 lamelles (1 x 4 cm chacun)
- 1 - 2 pincées de cannelle, moulue
- 100 g de chocolat noir 70%, en pastilles
- 50 g de chocolat au lait, en pastilles
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 504 kJ / 121 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1.7 g
Alternatywne przepisy
Rouleaux impériaux (nems)
30min
Gâteau des rois
2h 15min
Biberlis d'Appenzell
2h 20min
Mini pizzas au fromage de chèvre
1h 35min
Bûche au chocolat et à l'orange
3h 45min
Amarettini
1h 30min
Tourte aux amandes et chocolat blanc
2 godz. 50 min
Biscuits fourrés type Oréo®
3h 50min
Pavé au chocolat épicé
12óra
Mini focacce fantaisie
2h 5min
Burgers au saumon
25min
Tartelettes aux oignons
35min