Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de sucre
- du zeste d'orange, 2 lamelles (1 x 4 cm chacun)
- 1 - 2 pincées de cannelle, moulue
- 100 g de chocolat noir 70%, en pastilles
- 50 g de chocolat au lait, en pastilles
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 504 kJ / 121 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1.7 g
Alternatywne przepisy
Pain plissé margherita
3h 15min
Jambon glacé au ananas et orange
Ninguna valoración
Moutarde aux figues
1h
Liqueur de mangues
Ninguna valoración
Bretzels
1 Std. 15 Min
Tourte aux noix de l'Engadine
1 Std. 15 Min
Croustillant au chocolat et aux framboises
Ninguna valoración
Forêt noire
2h 30min
Assortiment de truffes au chocolat
45 min
Pain aux tomates et basilic
1 godz. 45 min
Toffes (bonbons au caramel)
2h
Riz au lait et compote de pruneaux
55min