Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte
- 200 g de sucre
- 180 g d'amandes émondées
- 50 g de cacao en poudre
- 3 blancs d'œufs
La ganache
- 120 g de chocolat noir, en morceaux
- 60 g de crème, 35 % m.g.
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 521 kJ / 124 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gnocchi de pommes de terre
1h 15min
Chocolats pralinés à la liqueur
1 godz. 30 min
Pâté uranais
1 Std. 50 Min
Schiacciata aux raisins
Brak ocen
Mini pizzas aux herbes aromatiques
Brak ocen
Biscuits fourrés type Oréo®
3 Std. 50 Min
Brownies
45 min
Panna cotta
6h 15min
Cupcakes framboise-coco
2 godz. 20 min
Tartelettes aux légumes
55 min
Biscuits à la cuillère
40 min
Croissants au chocolat
Brak ocen