Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olijfolie
- 200 g rode uien, in vier gesneden
- 120 - 150 g wortelen, in schijfjes (0.5 cm)
- 50 - 70 g selderstengel, in dunne stukken (0.5 cm)
- 80 g rode wijn
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 4 varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)
- 2 tl verse rozemarijn
- 1300 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2505 kJ / 598 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 89 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 godz. 15 min
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Brak ocen
Waterzooi van kip
1h
Gevulde vis
1h 50 min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Brak ocen
Tarbot met salsasaus
Brak ocen
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Brak ocen
Honingraat
1h 30min
Suikerpasta
Brak ocen
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min