Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
4 porties
Składniki
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
89 mg
Białko
33 g
Kalorie
2505 kJ /
598 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide koken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1 godz. 15 min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Brak ocen
Asperge ovenschotel
1 godz. 30 min
Drie soorten melk cake
2 godz.
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 godz. 20 min
Zeevruchtennat met champagne
Brak ocen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Steak au Poivre
20 min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 godz.