Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
4 porties
Składniki
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
89 mg
Białko
33 g
Kalorie
2505 kJ /
598 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-vide koken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Brak ocen
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 min
Mango-kokos lekkernij
Brak ocen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Brak ocen
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 godz.
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 min
Hartige taart met savooiekool
1 godz. 30 min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 godz.
Mayonaise
5 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min