Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g water
- 350 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
- 1 ½ tl zout
- 350 g groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 2 forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd
- 2 citroenen (inclusief citroen voor het serveren)
Hollandaisesaus
- 100 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers
- 50 g witte wijn
- 10 g citroensap, vers geperst
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3694 kJ / 882 kcal
- Białko
- 44 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Błonnik
- 7.1 g
Alternatywne przepisy
Steak Stroganoff
45 Min
Citroenijs
8 godz. 30 min
Gestoomde broodjes
2h 10min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Hollandaisesaus
15min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Pâté in korst
10 Std.
Chocoladetaart met sinaasappel
2 godz. 40 min
Citroensorbet met schuimwijn
10 min
Bessenmousse
4h 50 min