Forel met hollandaisesaus
TM31 TM5 TM6

Forel met hollandaisesaus

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 750 g water
  • 350 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
  • 1 ½ tl zout
  • 350 g groenten (bijv. asperges, bloemkool in roosjes, wortel, in stukken)
  • ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
  • 2 forellen (ca. 220 g elk), ingewanden en schubben verwijderd
  • 2 citroenen (inclusief citroen voor het serveren)

Hollandaisesaus

  • 100 g boter, in stukken
  • 4 eierdooiers
  • 50 g witte wijn
  • 10 g citroensap, vers geperst
  • ½ tl zout
  • ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
3694 kJ / 882 kcal
Białko
44 g
Węglowodany
36 g
Tłuszcz
59 g
Błonnik
7.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy