Urządzenia i Akcesoria
Champignonsaus met room en witte wijn
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 pot
Składniki
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd12 g
-
water30 g
-
verse Portobello-champignons in grove stukken100 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
boter in stukken50 g
-
droge witte wijn120 g
-
kippenbouillon200 g
-
lichte room (ong. 18% vet)125 g
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
bloem25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pot
Sód
1636 mg
Białko
13 g
Kalorie
3309 kJ /
789 kcal
Tłuszcz
62 g
Błonnik
10.3 g
Tłuszcz nasycony
49 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Scampi cajun citroen pasta
30 min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Bechamelsaus
15 min
Pannenkoeken
1 godz. 15 min
Tex-mexburger
4 godz. 25 min
Soubisesaus
Brak ocen
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Brak ocen
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 godz.
Bechamelsaus
15 min
Bloemkool met kaas
55 min
Aardappelpuree
45 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min