Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Broccoli en aardappelen
- 600 g broccoli, in roosjes
- 700 g water
- ½ tl zout
- 500 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
Kaassaus
- 100 g blauwschimmelkaas, in stukken
- 20 g bloem
- 50 g boter
- 80 g room
- ¼ tl gemalen witte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1753 kJ / 418 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 6.4 g
Alternatywne przepisy
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 Min
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min
Bloemkool met kaas
55min
Erwten met ham
25 Min
Glutenvrij chocoladebrood
1 Std. 10 Min
Kaas uilen
No ratings
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.
Tagliatelle met broccoli
15 Min
Bechamelsaus
15 Min
Aardappelpuree
45 Min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min