Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Broccoli en aardappelen
- 600 g broccoli, in roosjes
- 700 g water
- ½ tl zout
- 500 g aardappelen, in stukken (3-4 cm)
Kaassaus
- 100 g blauwschimmelkaas, in stukken
- 20 g bloem
- 50 g boter
- 80 g room
- ¼ tl gemalen witte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1753 kJ / 418 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 6.4 g
Alternatywne przepisy
Bloemkool met kaas
55 dk
Gekookte pasta
20min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 Min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Penne met tonijn
35 dk
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Brak ocen
Rode ogen gevulde eieren
Brak ocen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Vissticks met tomatensaus
50 Min
Antioxidantenboost
10 Min
Stoofgerecht met tofu
30 Min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min