Urządzenia i Akcesoria
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
Broccoli en aardappelen
-
broccoli in roosjes600 g
-
water700 g
-
zout½ tl
-
aardappelen in stukken (3-4 cm)500 g
Kaassaus
-
blauwschimmelkaas in stukken100 g
-
bloem20 g
-
boter50 g
-
room80 g
-
gemalen witte peper¼ tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
15 g
Kalorie
1753 kJ /
418 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.4 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Lasagne bolognese
2h 30min
Gekookte eieren
20min
Tagliatelle met broccoli
15min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
IJssandwich
Nessuna valutazione
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min
Bloemkool met kaas
55min
Aardappelpuree
45min
Romige tomatensoep
25min