Urządzenia i Akcesoria
Gehaktballen in tomatensaus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken60 g
-
rundergehakt300 g
-
varkensgehakt300 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
zout1 - 2 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
teentjes knoflook gehalveerd3
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
rode wijn50 g
-
tomatenblokjes uit blik800 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)50 g
-
suiker5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porties
Sód
2798 mg
Białko
144 g
Kalorie
8479 kJ /
2026 kcal
Tłuszcz
138 g
Błonnik
12.1 g
Tłuszcz nasycony
58 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Gekookte pasta
20 min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 min
Kipballetjes in tomatensaus met spaghetti
1 godz.
Frittata met gestoomde aardappelen
1 godz. 15 min
Balletjes in tomatensaus
1 godz. 10 min
Macaroni met ham en kaas
1 godz. 20 min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 godz. 10 min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Aardappelpuree
45 min
Bloemkool met kaas
55 min
Bechamelsaus
15 min