Rotolo aux champignons et poivrons

Rotolo aux champignons et poivrons

3.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions

Składniki

Pâte
  • d'huile d'olive extra vierge (à adapter)
    30 g
  • d'eau
    220 g
  • de sucre
    1 c. à café
  • de levure fraîche émiettée
    20 g
    2 c. à café de levure sèche
  • de farine pour pizza
    400 g
  • de sel
    1 c. à café
Garniture
  • d'huile d'olive extra vierge
    20 g
  • d'ail
    1 gousse
  • de poivron jaune en dés (1 cm)
    60 - 80 g
  • de poivron rouge en dés (1 cm)
    60 - 80 g
  • de champignons de Paris, frais parés, en fines lamelles
    500 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre, moulu
    1 pincée
  • piments rouges, frais épépinés
    2
  • de lait pour badigeonner
    20 g

Wartości odżywcze na 8 portions

Kalorie 336 kcal / 1406 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 60 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...