Urządzenia i Akcesoria
Aardappelgoulash
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
-
ui in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
wortel in stukken150 g
-
olijfolie30 g
-
lente-uitjes in ringen100 g
-
paprika rode en groene, in beetklare stukken100 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in stukken (ongeveer 2,5 x 2 cm)500 g
-
aardappelen in beetklare stukken350 g
-
water400 g
-
citroenschil, geraspt1 tl
-
gedroogde dragon1 tl
-
marjolein, gedroogd1 tl
-
pikante paprikapoeder½ - 1 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
4 el zure roomvolle room4 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
26 g
Kalorie
2159 kJ /
516 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Winterse soepen
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Rode kool cups met kip
25 min
Mediterrane kippenpastei
50 min
Japanse kip curry
55 min
Steak Stroganoff
45 min
Kip met citroen
50 min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 godz. 15 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 godz. 10 min
Stoofpot van linzen
2 godz. 35 min
Runderragout met aardappelen
1 godz. 10 min
Groenteflan
1 godz. 35 min
Rundergoulash met deegballetjes
1 godz. 30 min
Balletjes in Spaanse saus
55 min