Urządzenia i Akcesoria
Kipfricassee
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 porties
Składniki
-
amandelen in staafjes100 g
-
hardgekookte eieren2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
ui in stukken gesneden300 g
-
teentjes knoflook3
-
kippenbout, met vel1200 g
-
witte wijn200 g
-
water50 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
zout1 tl
-
gedroogde laurierbladeren2
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
50.62 g
Kalorie
2312 kJ /
553 kcal
Tłuszcz
35.92 g
Węglowodany
5.17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paksoi en ham rijst
40 min
Appeltaart
1 godz.
Asperge ovenschotel
1 godz. 30 min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 godz. 10 min
Kip met rode paprika
1 godz. 5 min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 godz. 40 min
Eenvoudige appeltaart
45 min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 min
Gestoomde aardappelkroon
50 min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min
Kip met romige groenten saus
50 min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2 godz.