Tranche de caramel salé

Tranche de caramel salé

2.4 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
24 tranches

Składniki

Base
  • de beurre, non salé ramolli
    120 g
  • de farine fermentante
    120 g
  • de sucre brut
    120 g
  • de noix de coco séchée
    80 g
Fourrage au caramel
  • de lait concentré sucré
    790 g
  • de beurre, non salé ramolli
    120 g
  • de sirop de sucre roux
    100 g
    100 g de mélasse
Topping
  • de chocolat fondant en morceaux (3-4 cm)
    150 g
  • de beurre, non salé ramolli
    20 g
  • de gros sel pour saupoudrer

Wartości odżywcze na 1 tranche

Kalorie 286 kcal / 1203 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...