Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 120 g de beurre, non salé, ramolli
- 120 g de farine fermentante
- 120 g de sucre brut
- 80 g de noix de coco séchée
Fourrage au caramel
- 790 g de lait concentré sucré
- 120 g de beurre, non salé, ramolli
- 100 g de sirop de sucre roux
Topping
- 150 g de chocolat fondant, en morceaux (3-4 cm)
- 20 g de beurre, non salé, ramolli
- de gros sel, pour saupoudrer
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 1203 kJ / 286 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Croquant au chocolat
15 godz.
Croustillant au chocolat et aux framboises
Brak ocen
Burger de poulet à l'indienne
4u.
Amaretti à l'abricot
40min
Cassolette de poulet et de lard
1 Std. 10 Min
Mini pizzas
1h 20min
Fingers de poisson à la sauce tomate
50min
Glace au caramel
9h
Biscuits mous à la pistache
45 Min
Filets de saumon au sarrasin et aux asperges
40min
Mille-feuille pomme-safran
Brak ocen
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2 Std.