Tranche de caramel salé
TM5 TM6

Tranche de caramel salé

2.4 (9 ocen)

Składniki

Base

  • 120 g de beurre, non salé, ramolli
  • 120 g de farine fermentante
  • 120 g de sucre brut
  • 80 g de noix de coco séchée

Fourrage au caramel

  • 790 g de lait concentré sucré
  • 120 g de beurre, non salé, ramolli
  • 100 g de sirop de sucre roux

Topping

  • 150 g de chocolat fondant, en morceaux (3-4 cm)
  • 20 g de beurre, non salé, ramolli
  • de gros sel, pour saupoudrer

Wartości odżywcze
na 1 tranche
Kalorie
1203 kJ / 286 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
33 g
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy