Tranche de caramel salé

Tranche de caramel salé

2.5 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
24 tranches

Składniki

Base
  • 120 g de beurre non salé ramolli
  • 120 g de farine fermentante
  • 120 g de sucre roux
  • 80 g de noix de coco séchée
Fourrage au caramel
  • 790 g de lait concentré sucré
  • 120 g de beurre non salé ramolli
  • 100 g de sirop de sucre roux
    100 g de mélasse
Topping
  • 150 g de chocolat fondant en morceaux (3-4 cm)
  • 20 g de beurre non salé ramolli
  • de gros sel pour saupoudrer

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tranche

Białko 3 g
Kalorie 1203 kJ / 286 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...