Carac rouge

Carac rouge

5.0 1 ocena
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 19 godz. 30 min
12 morceaux

Składniki

Pâte brisée (voir conseil)
  • de sucre
    50 g
  • de beurre en morceaux, et un peu plus pour graisser
    180 g
  • de farine blanche
    330 g
  • œufs
    2
  • de sel
    1 pincée
Ganache
  • de chocolat blanc en morceaux (2 cm)
    430 g
  • de crème entière
    150 g
Glaçage au sucre et croix blanche
  • de sucre
    500 g
  • d'eau
    60 g
  • de colorant alimentaire, liquide, rouge (env. 40 g)
    2 sachets

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 635 kcal / 2659 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 88 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Sód 46 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...