Carac rouge

Carac rouge

5.0 1 ocena
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 19 godz. 30 min
12 morceaux

Składniki

Pâte brisée (voir conseil)
  • 50 g de sucre
  • 180 g de beurre en morceaux, et un peu plus pour graisser
  • 330 g de farine blanche
  • 2 œufs
  • 1 pincée de sel
Ganache
  • 430 g de chocolat blanc en morceaux (2 cm)
  • 150 g de crème entière
Glaçage au sucre et croix blanche
  • 500 g de sucre
  • 60 g d'eau
  • 2 sachets de colorant alimentaire, liquide, rouge (env. 40 g)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Sód 46 mg
Białko 6.3 g
Kalorie 2659 kJ / 635 kcal
Tłuszcz 28 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Węglowodany 88 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...