Filet de porc sauce moutarde

Filet de porc sauce moutarde

4.0 41 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • d'oignons de printemps en morceaux
    180 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    60 g
  • de maïzena
    10 g
  • de vin blanc
    50 g
  • de bouillon de boeuf liquide
    100 g
  • de moutarde à l'ancienne
    1 c. à soupe
  • de filet de porc (1-2 pièces), en tranches (2-3 cm)
    700 - 800 g
  • de sel fin selon votre goût
    2 pincées
  • de poivre noir, fraîchement moulu selon votre goût
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 271 kcal / 1133 kJ
Białko 26.9 g
Tłuszcz 16.65 g
Węglowodany 3.4 g
Błonnik 0.65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...