Filet de porc sauce moutarde

Filet de porc sauce moutarde

4.0 61 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • 180 g d'oignons de printemps en morceaux
  • 60 g d'huile d'olive extra vierge
  • 10 g de maïzena
  • 50 g vin blanc
  • 100 g de bouillon de boeuf liquide
  • 1 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
  • 700 - 800 g de filet de porc (1-2 pièces), en tranches (2-3 cm)
  • 2 pincées de sel fin selon votre goût
  • 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu selon votre goût

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 26.9 g
Kalorie 1133 kJ / 271 kcal
Tłuszcz 16.65 g
Błonnik 0.65 g
Węglowodany 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...