Crème de bettes

Crème de bettes

4.4 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan en morceaux (3 cm)
    50 g
  • de bettes blanches coupées en morceaux (2-3 cm)
    350 g
  • de pommes de terre pelées, en petits morceaux (1 cm)
    200 g
  • d'oignons en deux
    40 g
  • de pâte de bouillon de légumes
    1 c. à soupe
    1 cube de bouillon de légume (pour 0,5l)
  • d'eau
    600 g
  • de lait
    50 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 419 kcal / 1753 kJ
Białko 15.4 g
Tłuszcz 7.1 g
Węglowodany 78.4 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...