Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di pane, raffermo, a pezzi
- 60 g di Parmigiano, a pezzi
- 20 - 25 g di prezzemolo
- 6 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di zucchine, a pezzi
- 2 cipollotti, a pezzi
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 848 kJ / 203 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Passato di verdure
50min
Cavolfiori gratinati
50min
Verdure ripiene
1h 20 min
Salmone in crema di funghi con patate
50min
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 Min
Vellutata di verdure
40min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45min
Bocconcini di pollo al limone
45min
Torta di carote
1h 10min
Petto di pollo e zucchine
50min
Polpette di carne in salsa di funghi
35 Min
Cotechino e lenticchie
1h