Urządzenia i Akcesoria
Zucchini Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
brown onions cut into halves2 oz
-
garlic clove (optional)1
-
zucchini cut into pieces17 ½ oz
-
water17 ½ oz
-
vegetable stock paste (see Tip)1 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra, to season, to taste1 pinch
-
butter2 tsp
-
cream cheese1 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
348.7 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
335 kJ /
80.1 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Corn and Bacon Chowder
1 godz. 15 min
Chicken Noodle Soup
50 min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Leek and Potato Soup
40 min
Minestrone
45 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Vegetable Soup
35 min
Vegan Oyster Mushroom Soup
Brak ocen
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min