Urządzenia i Akcesoria
Risotto with Parmesan Cheese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cubed (1 in.)1 ½ oz
-
shallot (approx. 1 oz)1
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
water25 oz
-
1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemadestock cube beef or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
597.4 mg
Białko
9 g
Kalorie
1788.8 kJ /
427.5 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
59.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Cornbread
40 min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45 min
Quiche Lorraine
50 min
Spanish Rice
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Caesar Salad
30 min
Lemon Risotto
30 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min
Focaccia with Onions
1 godz. 30 min