Risotto with Parmesan Cheese
TM6 TM5

Risotto with Parmesan Cheese

4.6 (65 ocen)

Składniki

  • 1 ½ oz Parmesan cheese, cubed (1 in.)
  • 1 shallot (approx. 1 oz)
  • 1 ½ oz unsalted butter, divided
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)
  • 2 oz dry white wine
  • 25 oz water
  • 1 stock cube, beef or vegetable
    lub 1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade
  • ½ - 1 tsp salt, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1788.8 kJ / 427.5 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
59.5 g
Tłuszcz
15.4 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Błonnik
0.5 g
Sód
597.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy