Urządzenia i Akcesoria
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil5 oz
-
hard-boiled eggs4
-
Serrano ham cut into pieces3 ½ oz
-
garlic cloves1 - 2
-
ripe tomatoes cut into pieces35 oz
-
salt1 tsp
-
bread crumbs white (from day old bread)5 oz
-
vinegar1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1048.2 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
1704.9 kJ /
407.5 kcal
Tłuszcz
29.2 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
24.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cochinita Pibil
4 godz.
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Gazpacho
1 godz. 15 min
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1 godz. 20 min
Pan de Muerto
4 godz.
Barbecue Hollandaise
20 min
Sweet Raisin Pancake (Kaiserschmarrn)
35 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Pad Thai
45 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min