Urządzenia i Akcesoria
Loaded Potato Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
yellow onion cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil½ oz
-
russet potatoes peeled and cubed (1 in.)6 oz
-
vegetable stock10 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
sliced bacon2 oz
-
1 oz heavy whipping creamwhole milk1 oz
-
sour cream (opcjonalnie) to serve, to taste1 tbsp
-
grated cheddar cheese2 tbsp
-
green onions (opcjonalnie) chopped to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1133.3 mg
Białko
16.2 g
Kalorie
2541.1 kJ /
607.3 kcal
Tłuszcz
43.3 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Tomato Soup
30 min
Boston Clam Chowder
55 min
Peeler Sweet Potato Casserole
1 godz. 20 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Orange Julius
5 min
Potatoes with Bacon and Hash
2 godz. 15 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Chicken Enchiladas
40 min
Southern Potato Salad
1 godz. 15 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min