Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz yellow onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz russet potatoes, peeled and cubed (1 in.)
- 10 oz vegetable stock
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 2 oz sliced bacon
-
1
oz whole milk
lub 1 oz heavy whipping cream - 1 tbsp sour cream, to serve, to taste (opcjonalnie)
- 2 tbsp grated cheddar cheese
- green onions, chopped to serve (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2541.1 kJ / 607.3 kcal
- Białko
- 16.2 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 43.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.5 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 1133.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h
Tomato and Feta Pasta
50 min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Marry Me Chicken
40min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Cinnamon Cream Cheese Rolls
45min
Cuban Sandwich
17 godz.
Beef Stroganoff
40min
Potato Curry Soup
35 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Lemon Pasta
35 min