Urządzenia i Akcesoria
Loaded Potato Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
yellow onion cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil½ oz
-
russet potatoes peeled and cubed (1 in.)6 oz
-
vegetable stock10 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
sliced bacon2 oz
-
1 oz heavy whipping creamwhole milk1 oz
-
sour cream (opcjonalnie) to serve, to taste1 tbsp
-
grated cheddar cheese2 tbsp
-
green onions (opcjonalnie) chopped to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1133.3 mg
Białko
16.2 g
Kalorie
2541.1 kJ /
607.3 kcal
Tłuszcz
43.3 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Mushroom Rice
30 Min
Swedish Meatballs with Gravy
30 Min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 Min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Classic Deep Dish Pizza
4 Std. 20 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 Min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 Min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min