Urządzenia i Akcesoria
Quinoa puddings with raspberry sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Raspberry sauce
-
300 g frozen raspberries, thawedfresh raspberries300 g
-
white sugar to taste100 - 150 g
-
lemon juice30 g
-
unsalted butter for greasing
Quinoa puddings
-
orange juice, freshly squeezed (4-5 oranges)300 g
-
coconut milk300 g
-
pitted dates50 g
-
¼ - ½ tsp ground cardamomground cinnamon adjust to taste½ tsp
-
quinoa160 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
ripe banana (approx. 100 g), cut in slices1
-
water500 g
-
fresh mixed berries50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1599 kJ /
382 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 godz. 30 min
Gluten free waffles with maple bacon
1 godz.
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8 godz. 20 min
Gluten free breakfast cereal clusters
1 godz. 15 min
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10 min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 godz. 5 min
Cashew pouring cream
35 min
Hommus dip
5 min
Vegan macadamia cheese ball
56 godz. 55 min
Simple gluten free herb gravy
20 min
Apple, pear and bay leaf cake
1 godz. 15 min
Gluten free chocolate halva cake
1 godz.