Urządzenia i Akcesoria
Quinoa puddings with raspberry sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Raspberry sauce
-
300 g frozen raspberries, thawedfresh raspberries300 g
-
white sugar to taste100 - 150 g
-
lemon juice30 g
-
unsalted butter for greasing
Quinoa puddings
-
orange juice, freshly squeezed (4-5 oranges)300 g
-
coconut milk300 g
-
pitted dates50 g
-
¼ - ½ tsp ground cardamomground cinnamon adjust to taste½ tsp
-
quinoa160 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
ripe banana (approx. 100 g), cut in slices1
-
water500 g
-
fresh mixed berries50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1599 kJ /
382 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew bread French toast
1 Std. 40 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Passionfruit and coconut slice
5 Std.
Apricot apple pie
1 Std. 40 Min
Mediterranean carrot fritters
1 Std.
Pavlova towers
4 Std. 30 Min
Quinoa crumbed fish with slaw
2 Std.
Gluten free tortillas
40 Min
Apricot and carrot bliss balls
1 Std. 20 Min
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2 Std.
Banana coconut ice blocks
7 Std. 15 Min
Coconut quinoa with sticky mango
30 Min