Urządzenia i Akcesoria
Raw carrot cake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
12 portions
Składniki
-
cashews for frosting (see Tips)250 g
-
water for soaking
Carrot cake
-
extra virgin coconut oil melted, plus extra for greasing40 g
-
walnuts70 g
-
cashews (see Tips)150 g
-
shredded coconut (see Tips)50 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg plus extra for dusting¼ tsp
-
orange zested, no white pith and juiced (approx. 60 g)1
-
rolled oats60 g
-
carrot peeled and cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
pitted Medjool dates100 g
-
sultanas80 g
Cashew lemon frosting
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
coconut cream130 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
raw honey1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
32.7 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1716.8 kJ /
408.8 kcal
Tłuszcz
28.6 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
26.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30 min
Raw apple pie
3 godz. 25 min
Turmeric latte
25 min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 godz.
Vegan macadamia cheese ball
56 godz. 55 min
Pear blueberry quinoa crumbles
35 min
Gluten free chocolate halva cake
1 godz.
Basic vegetable stock
1 godz.
Easy coconut cake
1 godz. 45 min
Gluten free pizza base
35 min
Ricotta fruit tart
1 godz. 30 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min