Gluten free sourdough bread
TM6 TM5 TM31

Gluten free sourdough bread

4.3 (8 ocen)

Składniki

Gluten free sourdough starter

  • 200 g buckwheat flour, plus an additional 150 g as needed
  • 280 g filtered water (warm), plus an additional 210 g as needed

Gluten free sourdough bread

  • olive oil spray, for greasing
  • 240 g brown rice flour (see Tips)
  • 180 g buckwheat flour (see Tips)
  • 70 g arrowroot flour
  • 40 g white chia seeds
  • 1 tbsp xanthan gum
  • 1 ½ tsp salt
  • 2 tsp raw sugar
  • 2 eggs
  • 300 g warm water, plus an additional 700 g for baking
  • 1 tbsp apple cider vinegar

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
678.3 kJ / 161.5 kcal
Białko
5.7 g
Węglowodany
25.6 g
Tłuszcz
2.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Błonnik
3.6 g
Sód
239.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy