
Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
2 portions
Składniki
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Pizza bases
-
cauliflower cut into small florets500 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
egg1
Pizza topping
-
olive oil for brushing1 tbsp
-
pear thinly sliced½
-
blue cheese crumbled100 g
-
prosciutto thinly sliced150 g
-
rocket leaves40 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1429.5 kcal /
6003.5 kJ
Białko
88.7 g
Tłuszcz
85.6 g
Węglowodany
75.5 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
46.6 g
Sód
3499.7 mg