Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
2 portions
Składniki
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Pizza bases
-
cauliflower cut into small florets500 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
egg1
Pizza topping
-
olive oil for brushing1 tbsp
-
pear thinly sliced½
-
blue cheese crumbled100 g
-
prosciutto thinly sliced150 g
-
rocket leaves40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3499.7 mg
Białko
88.7 g
Kalorie
6003.5 kJ /
1429.5 kcal
Tłuszcz
85.6 g
Błonnik
9.4 g
Tłuszcz nasycony
46.6 g
Węglowodany
75.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Low carb burger buns (Skinnymixers)
50 min
Dairy and grain free wraps
45 min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Zucchini lasagne
1 godz. 30 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Creamy coconut yoghurt
18 godz.
Cauliflower mash
25 min
Gluten free sticky date puddings
1 godz. 5 min
Gluten free self-raising flour
10 min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min