Flaky filo fingers
TM6 TM5 TM31

Flaky filo fingers

4.6 (22 oceny)

Składniki

  • 180 g unsalted butter, cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing
  • 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
  • 20 g olive oil
  • 500 g frozen chopped spinach, thawed and excess moisture squeezed out (approx. 250 g after moisture removed)
  • 200 g feta cheese, crumbled (see Tips)
  • 250 g ricotta, drained
  • 1 egg
  • ¼ - ½ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 18 - 20 sheet filo pastry (approx. 375 g)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
406 kJ / 203 kcal
Białko
2.7 g
Węglowodany
4.6 g
Tłuszcz
7.4 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Błonnik
0.4 g
Sód
154.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy