
Urządzenia i Akcesoria
Flaky filo fingers
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
36 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing180 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2 - 3
-
olive oil20 g
-
frozen chopped spinach thawed and excess moisture squeezed out (approx. 250 g after moisture removed)500 g
-
feta cheese crumbled (see Tips)200 g
-
ricotta drained250 g
-
egg1
-
salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
filo pastry (approx. 375 g)18 - 20 sheet
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
203 kcal /
406 kJ
Białko
2.7 g
Tłuszcz
7.4 g
Węglowodany
4.6 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Sód
154.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
30 min
Salted caramel slice
2 godz. 30 min
Beef tapenade crostini
1 godz. 40 min
Kumara sausage rolls
1 godz. 15 min
Lamb stew with couscous
2 godz. 10 min
Marinated feta cheese
170 godz.
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.
Aussie damper
45 min
Olive and fennel grissini
25 godz. 30 min
Little lasagne cups
2 godz. 50 min
Bagels with bacon jam and egg
3 godz. 20 min
Sultana, apple and custard scrolls
4 godz. 30 min