Urządzenia i Akcesoria
Flaky filo fingers
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
36 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing180 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2 - 3
-
olive oil20 g
-
frozen chopped spinach thawed and excess moisture squeezed out (approx. 250 g after moisture removed)500 g
-
feta cheese crumbled (see Tips)200 g
-
ricotta drained250 g
-
egg1
-
salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
filo pastry (approx. 375 g)18 - 20 sheet
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
154.7 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
406 kJ /
203 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Wholemeal crumpets
1 godz. 40 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 godz. 25 min
Rice flour
5 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8 godz. 30 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Simple butter biscuits
3 godz. 20 min
Baked rice croquettes
1 godz. 30 min
Aussie damper
45 min
Apple tea cakes
1 godz. 10 min
Buttermilk scones
35 min