
Urządzenia i Akcesoria
Flaky filo fingers
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
36 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing180 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2 - 3
-
olive oil20 g
-
frozen chopped spinach thawed and excess moisture squeezed out (approx. 250 g after moisture removed)500 g
-
feta cheese crumbled (see Tips)200 g
-
ricotta drained250 g
-
egg1
-
salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
filo pastry (approx. 375 g)18 - 20 sheet
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
203 kcal /
406 kJ
Białko
2.7 g
Tłuszcz
7.4 g
Węglowodany
4.6 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Sód
154.7 mg