
Urządzenia i Akcesoria
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
32 portions
Składniki
Goat's cheese filling
-
eschalots50 g
-
goats cheese160 g
-
pouring (whipping) cream30 g
-
sherry vinegar2 tsp
-
honey1 tbsp
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Cheese puffs
-
Gruyère cheese cut into pieces (2 cm)130 g
-
water125 g
-
full cream milk125 g
-
unsalted butter cut into pieces70 g
-
salt½ tsp
-
plain flour150 g
-
eggs3
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
78.3 kcal /
328.8 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
5.1 g
Węglowodany
4.5 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Sód
94.8 mg