Cheese puffs with honeyed goat's cheese
TM6 TM5 TM31

Cheese puffs with honeyed goat's cheese

4.3 (12 ocen)

Składniki

Goat's cheese filling

  • 50 g eschalots
  • 160 g goat's cheese
  • 30 g pouring (whipping) cream
  • 2 tsp sherry vinegar
  • 1 tbsp honey
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Cheese puffs

  • 130 g Gruyère cheese, cut into pieces (2 cm)
  • 125 g water
  • 125 g full cream milk
  • 70 g unsalted butter, cut into pieces
  • ½ tsp salt
  • 150 g plain flour
  • 3 eggs
  • ½ tsp ground black pepper
  • ¼ tsp ground nutmeg

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
328.8 kJ / 78.3 kcal
Białko
3.5 g
Węglowodany
4.5 g
Tłuszcz
5.1 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Błonnik
0.2 g
Sód
94.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy