Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dressing
- 60 g tahini
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp lemon juice
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tsp honey (optional)
- ¼ tsp salt
- 100 g extra virgin olive oil
Bowl
- 400 g cauliflower, cut into small florets
- 500 g water
- 2 - 3 carrots (approx. 130 g), cut into thin noodles (see Tips)
- 1 bunch asparagus, ends trimmed
- 1 - 2 tsp ghee, for frying (optional)
- 8 slices haloumi (optional)
- 4 - 8 eggs, shells thoroughly washed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, cut into pieces
- 2 sprigs fresh mint, cut into pieces
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 3 tbsp sesame seeds (see Tips)
- 1 - 2 avocados, flesh only, cut into thin slices
- sauerkraut (or other fermented veggies, such as the Fermented beetroot and apple salsa)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3925.8 kJ / 934.5 kcal
- Białko
- 38.3 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 78.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.8 g
- Błonnik
- 15.6 g
- Sód
- 2408.5 mg
Alternatywne przepisy
Raspberry antioxidant juice
30 min
Sunrise margarita (non-alcholic)
10min
Beetroot salad
10min
Maca chocolate bark
50min
Roasted eggplant
1h 35min
Mixed seed and nut spread
5 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min
Quick prawn stir-fry
20min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Fresh fennel salad
10min
Gluten free breakfast pizza
1 godz. 20 min
Mango and turmeric sorbet
10min