Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dressing
- 60 g tahini
- 2 garlic cloves
- 2 tbsp lemon juice
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tsp honey (optional)
- ¼ tsp salt
- 100 g extra virgin olive oil
Bowl
- 400 g cauliflower, cut into small florets
- 500 g water
- 2 - 3 carrots (approx. 130 g), cut into thin noodles (see Tips)
- 1 bunch asparagus, ends trimmed
- 1 - 2 tsp ghee, for frying (optional)
- 8 slices haloumi (optional)
- 4 - 8 eggs, shells thoroughly washed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, cut into pieces
- 2 sprigs fresh mint, cut into pieces
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 3 tbsp sesame seeds (see Tips)
- 1 - 2 avocados, flesh only, cut into thin slices
- sauerkraut (or other fermented veggies, such as the Fermented beetroot and apple salsa)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3925.8 kJ / 934.5 kcal
- Białko
- 38.3 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 78.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.8 g
- Błonnik
- 15.6 g
- Sód
- 2408.5 mg
Alternatywne przepisy
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30min
Millet Cakes
1 godz. 5 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40 min
Steamed mushroom and egg pots
40 min
Millet flour bread
2h 35 min
Almond milk
1 godz. 5 min
Chocolate and prune Easter eggs
1 godz. 5 min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25 min
Mixed seed and nut spread
5min
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30 min
Gluten free baking powder
5min
Gluten free breakfast pizza
1h 20min