Urządzenia i Akcesoria
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
brown onions cut into halves200 g
-
lamb shoulder preferably bone in (see tip), cut into pieces (4 cm x 4 cm)400 g
-
salt3 tsp
-
ground pepper½ tsp
-
olive oil40 g
-
carrots cut into pieces (approx. 1.5 cm)400 g
-
turnips cut into 6 or 8 pieces (depending on size)250 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
water900 g
-
skinless chicken breast fillets cut into fine strips (approx. 2 cm long)300 g
-
beef or lamb spicy sausages (opcjonalnie)6
-
zucchinis unpeeled, cut into slices (approx. 1.5 cm)400 g
-
couscous medium grain350 g
-
raisins70 g
-
canned chickpeas rinsed and drained350 g
-
1 - 2 tsp chilli pasteharissa paste1 - 2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
51 g
Kalorie
3753 kJ /
900 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
11.7 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zurich-style veal strips with potatoes
2 godz. 50 min
Miso kraut
168 godz. 20 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Chicken cacciatore
50 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Beef "Burgundy"
40 min
Seafood and corn chowder
40 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Mexican chicken stew
40 min
Chicken tagine with honey and prunes
40 min
Lamb tagine with apricots and honey
1 godz. 30 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min