Urządzenia i Akcesoria
Fatayer (spinach turnovers)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
32 portions
Składniki
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting350 g
Filling
-
fresh spinach leaves200 g
-
brown onion cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice100 g
Assembly
-
plain flour for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
177.6 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
297.7 kJ /
70.9 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
8.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb sfiha
1 godz. 20 min
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 godz. 15 min
Falafel
25 godz. 30 min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 godz.
Semolina cake (namoura)
1 godz. 50 min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 godz. 35 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min