Urządzenia i Akcesoria
Steamed tomato pesto pull apart bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter to grease
-
plain flour plus extra to dust360 g
-
sunflower seeds30 g
-
milk190 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
wholemeal plain flour80 g
-
eggs2
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
sea salt2 tsp
-
sun-dried tomato pesto (see Tip)5 tbsp
-
water750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
533 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
1260.4 kJ /
301.3 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
46.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min
Risotto bolognese
45 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Brak ocen
Sweet potato lentil pie
50 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Passion fruit mojito mocktail
15 min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min
Vegetarian nuggets
30 min