Steamed tomato pesto pull apart bread

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
8 portions

Składniki

  • unsalted butter to grease
  • plain flour plus extra to dust
    360 g
  • sunflower seeds
    30 g
  • milk
    190 g
  • white sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    2 tsp
  • wholemeal plain flour
    80 g
  • eggs
    2
  • dried oregano
    1 tsp
  • dried basil
    1 tsp
  • sea salt
    2 tsp
  • sun-dried tomato pesto (see Tip)
    5 tbsp
  • water
    750 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 533 mg
Białko 10.4 g
Kalorie 1260.4 kJ / 301.3 kcal
Tłuszcz 8.1 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 46.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...