Urządzenia i Akcesoria
Steamed tomato pesto pull apart bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter to grease
-
plain flour plus extra to dust360 g
-
sunflower seeds30 g
-
milk190 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
wholemeal plain flour80 g
-
eggs2
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
sea salt2 tsp
-
sun-dried tomato pesto (see Tip)5 tbsp
-
water750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
533 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
1260.4 kJ /
301.3 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
46.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 min
Moules Marinière (mussels)
35 min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Classic madeleines
24 godz. 30 min
Sunday lamb roast
Brak ocen
Douhua (savoury bean curd)
10 godz. 25 min
Shredded chicken 2-for-1
40 min
Cooking gnocchi or pasta
35 min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 min
Chocolate Nice Cream
2 godz. 5 min
High protein brownies
20 min
Brown rice
50 min