Urządzenia i Akcesoria
Steamed tomato pesto pull apart bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter to grease
-
plain flour plus extra to dust360 g
-
sunflower seeds30 g
-
milk190 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
wholemeal plain flour80 g
-
eggs2
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
sea salt2 tsp
-
sun-dried tomato pesto (see Tip)5 tbsp
-
water750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
533 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
1260.4 kJ /
301.3 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
46.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free lentil wraps
3 godz. 40 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Chilli with rice
50 min
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Beetroot carpaccio with burrata
1 godz. 25 min
Quick strawberry dessert
5 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min
Cheese and bacon rolls
2 godz.