Chocolate ripple cheesecake towers

Chocolate ripple cheesecake towers

4.3 26 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
14 portions

Składniki

Chocolate ripple biscuits
  • plain flour
    200 g
  • cocoa powder
    60 g
  • baking powder
    1 tsp
  • salt
    1 pinch
  • raw sugar
    100 g
  • unsalted butter cut into pieces
    150 g
  • egg
    1
  • water
    40 g
Cheesecake
  • white sugar
    60 g
  • cream cheese
    250 g
  • smooth ricotta cheese
    200 g
  • lemon juice
    2 tsp
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • fresh mixed berries to serve
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 273.6 kcal / 1149.2 kJ
Białko 6.2 g
Tłuszcz 16.1 g
Węglowodany 25.4 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 10.6 g
Sód 125.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...