Chocolate ripple cheesecake towers
TM6 TM5 TM31

Chocolate ripple cheesecake towers

4.4 (23 oceny)

Składniki

Chocolate ripple biscuits

  • 200 g plain flour
  • 60 g cocoa powder
  • 1 tsp baking powder
  • 1 pinch salt
  • 100 g raw sugar
  • 150 g unsalted butter, cut into pieces
  • 1 egg
  • 40 g water

Cheesecake

  • 60 g white sugar
  • 250 g cream cheese
  • 200 g smooth ricotta cheese
  • 2 tsp lemon juice
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 500 g fresh mixed berries, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1149.2 kJ / 273.6 kcal
Białko
6.2 g
Węglowodany
25.4 g
Tłuszcz
16.1 g
Tłuszcz nasycony
10.6 g
Błonnik
2.7 g
Sód
125.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy