Urządzenia i Akcesoria
Baked artichoke dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
420 gram
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)130 g
-
garlic clove1
-
mayonnaise (good quality) (see Tips)250 g
-
marinated artichoke hearts drained200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 g
Sód
411.2 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
761.9 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5 min
Cranberry sauce
30 min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
White bean dip with chimichurri
15 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Cranberry and rosemary chutney
40 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min