Baked artichoke dip

Baked artichoke dip

4.8 134 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
420 gram

Składniki

  • Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)
    130 g
  • garlic clove
    1
  • mayonnaise (good quality) (see Tips)
    250 g
  • marinated artichoke hearts drained
    200 g

Wartości odżywcze na 50 g

Kalorie 181 kcal / 761.9 kJ
Białko 6.5 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 6.3 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Sód 411.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...