Urządzenia i Akcesoria
Baked artichoke dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
420 gram
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)130 g
-
garlic clove1
-
mayonnaise (good quality) (see Tips)250 g
-
marinated artichoke hearts drained200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 g
Sód
411.2 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
761.9 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 min
Pineapple and orange glazed ham
2 godz.
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Peanut and soba noodle slaw
20 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Beef tapenade crostini
1 godz. 40 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Smoked salmon mousse
5 min
Chunky basil pesto dip
10 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min