Wersje kompatybilne
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Spicy lime dipping sauce
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 lime, zested and juiced
- 2 tbsp tamari
- ½ tsp sesame oil
- 1 tbsp honey
- 60 g water
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into thin slices, plus extra for garnishing
Steamed rice balls
- 150 g jasmine rice
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces; plus green tops reserved separately, cut into thin slices, for garnishing
- 50 g canned water chestnuts
- 3 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 500 g pork mince
- ½ tsp salt
- ½ tsp fish sauce (gluten free)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 389.3 kJ / 92.7 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 8.4 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 213.7 mg
Alternatywne przepisy
Brown rice salad
40min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1h
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Satay sauce
15 Min
Fragrant whole barbecued fish
2 Std. 50 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 Std. 40 Min
Miso soup and sake seafood with rice
1h 5min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Orange Campari marmalade
1 Std. 35 Min
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Grilled scallops with chilli jam
25 Min