Urządzenia i Akcesoria
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
18 portions
Składniki
Spicy lime dipping sauce
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
lime zested and juiced1
-
tamari2 tbsp
-
sesame oil½ tsp
-
honey1 tbsp
-
water60 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices1
-
fresh long red chilli deseeded if preferred and cut into thin slices, plus extra for garnishing1
Steamed rice balls
-
jasmine rice150 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces; plus green tops reserved separately, cut into thin slices, for garnishing4
-
canned water chestnuts50 g
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
pork mince500 g
-
salt½ tsp
-
fish sauce (gluten free)½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
213.7 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
389.3 kJ /
92.7 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
Brak ocen
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 godz. 40 min
Thai red curry paste
15 min
Gluten free sticky date puddings
1 godz. 5 min
Miso chicken and rice
1 godz. 30 min
Dukkah
25 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Thai green chicken curry
30 min
Steamed snapper, black beans and rice
1 godz. 10 min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25 min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1 godz.