Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta madre
- 75 g di farina integrale
- 75 g di acqua
- 15 g di lievito fresco
Impasto
- 250 g di vino rosso
- 50 g di acqua
- 150 g di farina integrale
- 350 g di farina bianca + q.b. per il piano di lavoro
- 10 g di lievito fresco
- 150 g di noci sgusciate
- 1 cucchiaino di sale
- farina, per il piano di lavoro
Cottura
- 200 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 602 kJ / 144 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 19.88 g
- Tłuszcz
- 5.26 g
- Błonnik
- 2.15 g
Alternatywne przepisy
Pane bigio in casseruola
2h 25 min
Uova sode colore azzurro
55min
Pane tipo ciabatta
1h 45 min
Pane rustico
2h
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Babà napoletano
2h 40min
Burro
40 menit
Tacchino con salsa ai mirtilli rossi
Brak ocen
Panna cotta
6h 10min
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Panini allo yogurt con sesamo
1h 30 min
Impasto per pizza
1 godz.