Urządzenia i Akcesoria
Panini cotti a vapore
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
10 pezzi
Składniki
-
950 g di acqua
-
1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato, (6 g)15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
olio extravergine di oliva q.b. per ungere
-
250 g farina di forza + q.b. per infarinare
-
1 cucchiaino di sale
-
3 cucchiaini di semi di sesamo bianchi o neri, + q.b. per spolverizzare
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
4 g
Kalorie
495 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane rustico
2 godz.
Farina di cereali o legumi
Brak ocen
Panini Varoma®
2 godz. 15 min
Contorno di verdure
25 min
Crema gianduia
15 min
Crackers al pomodoro e Parmigiano reggiano
3 godz.
Salmone con asparagi e grano
40 min
Pane integrale
Brak ocen
Pane veloce
1 godz. 15 min
Pan Brioche
8 godz.
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min