Urządzenia i Akcesoria
Tè alla cipolla e mela
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 bicchieri
Składniki
-
150 g di mele a pezzi
-
50 g di cipolle a pezzi
-
500 g di acqua
-
1 pizzico di sale
-
½ stecca di cannella
-
15 g di succo di limone appena spremuto
-
10 - 15 g di miele
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bicchiere
Białko
0 g
Kalorie
54 kJ /
13 kcal
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rimedi casalinghi
12 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Polenta ticinese
45 min
Crema Thermomix®
45 min
Sorbetto veloce di frutta fresca
10 min
Fastenwähe di Basilea
2 godz.
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Biberli dell'Appenzello
2 godz. 20 min
Mousse di formaggio
10 min
Mousse al cioccolato
3 godz. 20 min
Insalata di verdura e frutta a crudo
10 min
Insalata di sedano rapa e mele
10 min
Salsa cocktail
5 min
Dip di datteri e curry
5 min