Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di basilico, fresco, le foglie lavate e asciugate
- 20 g di salvia fresca, le foglie lavate e asciugate
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 10 rametti di prezzemolo fresco, le foglie lavate e asciugate
- 500 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 301 kJ / 72 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 2.6 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confettura classica
55 Min
Piadina romagnola
15 Min
Dado vegetale
1h
Pasta all'uovo
Brak ocen
Roastbeef
35min
Senape delicata
25 Min
Sale alle erbe aromatiche
5 Min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 godz. 30 min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Cotechino e lenticchie
1h
Polenta ticinese
45 min