Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de sucre brut
- 140 g d'amandes entières, émondées
- 60 g de noix de cajou, fraîches
- 60 g de canneberges déshydratées
- 50 g de beurre, en morceaux
- 60 g de confiture de framboises
- 100 g de cornflakes, (non sucrés)
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 639 kJ / 153 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau des rois
1hod. 55min
Caramels à la crème
2 Std.
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Pain toast
16u.
Mousse au thon
5 dk
Pain müesli
2 Std.
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Mousse au Toblerone®
3u. 10min
Gâteau à l'Ovo
55min
Maluns des Grisons (spécialité grisonne à base de pommes de terre cuites)
45 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min