Quiche aux tomates et mascarpone

Quiche aux tomates et mascarpone

4.6 54 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 tranches

Składniki

Pâte brisée
  • de farine et un peu pour travailler la pâte
    150 g
  • de beurre froid, en morceaux, et un peu pour le moule
    70 g
  • d'eau
    50 g
  • de sel
    ½ c. à café
Garniture
  • de jambon fumé cru en tranches
    50 g
  • de tomates-cerises coupées en deux
    400 g
  • oignon rouge coupé en deux
    1
  • de mascarpone
    250 g
  • de lait
    50 g
  • œufs
    3
  • d'amidon
    20 g
  • de sel
    ¾ c. à café
  • de poivre
    ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 317 kcal / 1328 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...