Urządzenia i Akcesoria
Cantucci
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
50 morceaux
Składniki
-
250 g de farine fleur
-
200 g de sucre
-
1 pincée de sel
-
2 c. à café de poudre à lever
-
20 g de liqueur d'anis
-
2 œufs
-
1 jaune d'œuf
-
150 g d'amandes
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 morceau/part
Białko
1 g
Kalorie
236 kJ /
56 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soupe bâloise à la farine
1 Std. 10 Min
Tourte de Linz suisse
1 Std. 30 Min
Barres aux baies
1 Std.
Caramels à la crème
2 Std.
Cuisses de dames
1 Std. 35 Min
Sorbet au café rapide
5 Min
Amarettini
1 Std. 30 Min
Mille-feuilles
2 Std. 25 Min
Étoiles à la cannelle
1 Std. 30 Min
Bâtonnets aux noisettes
1 Std. 50 Min
Crêtes de coq
24 Std.
Bruns de Bâle
8 Std. 40 Min