Mousse au chocolat noir et caramel

Mousse au chocolat noir et caramel

4.0 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 portions

Składniki

La mousse au chocolat noir
  • de chocolat noir 70% de cacao en morceaux
    170 g
  • de sucre et 1 pincée pour les blancs d'œufs
    20 g
  • de lait entier
    80 g
  • jaune d'œuf
    1
  • blancs d'œufs
    4
La mousse au chocolat caramel
  • de chocolat au caramel, en morceaux
    200 g
  • de crème, 35 % m.g.
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 422 kcal / 1755 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 41 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...